دوازده نکته خرید لباس
شما میتوانید سایز متن را تغییر دهید
12 نکته هنگام خرید لباس

1- گاهى اوقات لباس، تنها جنبه آشكار شخصیت آدم ها به شمار مى رود وقضاوت هاى اولیه بر مبناى آن صورت مى گیرد. لباسى كه مى پوشیم، مى تواند طرف مقابل ما را متوجه نقاط مثبت شخصیتمان كند... به گزارش باشگاه خبرنگاران گاهى اوقات لباس، تنها جنبه آشكار شخصیت آدم ها به شمار مى رود و قضاوت هاى اولیه بر مبناى آن صورت مى گیرد. لباسى كه مى پوشیم، مى تواند طرف مقابل ما را متوجه نقاط مثبت شخصیتمان كند. به علاوه، چنانچه لباس مناسبى به تن داشته باشیم، با اطمینان خاطر و اعتماد به نفس بیشترى با دیگران ارتباط برقرار مى كنیم.
2- لباس مى تواند برایتان آرامش روحى به همراه بیاورد و بازده كارى تان را افزایش دهد به این شرط كه اولا، در آن احساس راحتى كنید ودوما،برازنده تان باشد. برازنده بودن به این معناست كه لباس باید با حالت چهره، فرم بدن و شان و شخصیت شما همخوانى داشته باشد.
3- لباسى كه مى خرید باید راحت باشد و ارزش پولى را كه مى پردازید، داشته باشد. به عبارت دیگر، باید كیفیت پارچه و دوخت آن طورى باشد كه لباس، مدت زمان معقولى عمر كند. پیش از خرید، به بافت و مرغوبیت پارچه لباس توجه كنید. یكى از نشانه هاى پارچه خوب این است كه هر دو روى آن از یك كیفیت واحد برخوردار است. هر چه بافت پارچه نرم و در عین حال مقاوم باشد، ارزش آن هم بالاتر است.
4- كسانى در انتخاب لباس موفق ترند كه هنگام خرید، از شكل و فرم بدن، رنگ پوست و رنگ موى خود آگاهى كامل داشته باشند. باید بدانید كه كدام رنگ و بافت با استیل صورت و بدن شما هماهنگى بیشترى دارد.
5- اگر مى خواهید لباسى كه انتخاب مى كنید، دوام زیادى داشته باشد، دور لباس هاى چسبان و تنگ را خط بكشید. البته لباس نباید خیلى هم بزرگتر از سایز معمول شما باشد. به رنگ لباس هم دقت كنید كه از نوع ثابت باشد تا مبادا با چند بار شستشو بى رنگ شود. پارچه لباس هم باید به گونه اى باشد كه آب نرود و یا سریع چروك نشود.
6- توصیه مى شود بیماران دیابتى از لباس هایى با جنس نرم و لطیف استفاده كنند. بهتر است در البسه این دسته از بیماران، از دكمه و قلاب كمتر استفاده شده باشد تا فشار حاصل از آن باعث آسیب رساندن به پوست نشود. همچنین، كسانى كه دچار حساسیت هاى پوستى هستند باید حتى الامكان از لباس هاى نخى و راحت استفاده كنند. لباس هاى تنگ و چسبان نیز حساسیت هاى پوستى را تشدید مى كند.
7- براى انتخاب لباس هاى معمول روزانه تان این موضوع را در نظر داشته باشید كه این لباسها، لباسهاى رسمى و جدى نیستند. پس، تنها فاكتور مهمى كه باید از آن برخوردار باشند، (راحتى) است چون شما قرار است بیشتر روز خود را در این لباس ها سپرى كنید. معمولا لباس هاى روزانه، در زیرمجموعه لباس هاى اسپرت و غیررسمى قرار مى گیرند. چون این لباس ها مدت زمان زیادى با پوست بدن تماس دارند، بهتر است از یك جنس لطیف تهیه شده باشند. به طور كلى، بهتر است رنگ لباس هاى روز از طیف روشن باشد. درست برعكس لباس هاى عصر و شب كه رسمى به حساب مى آیند و باید ترجیحا به رنگ مشكى یا در طیف رنگ هاى تیره باشد.
8- لباس ها علاوه بر اینكه پوششى زیبا و ضرورى به حساب مى آیند، خاصیت استتار و اصلاح كنندگى هم دارند. به این معنى كه با دقت در انتخاب لباس و در نظر گرفتن حالت بدن و نقاط ضعف آن، مى توانیم به داشتن یك اندام ایده آل نسبى نزدیك شویم و خودمان را كمى چاق تر و یا لاغرتر از آنچه كه هستیم، نشان دهیم.
9- اگراندامى بلندتر و باریك تر از حد متعارف دارید و مى خواهید لاغرى تان كمى محو شود، از لباس هایى استفاده كنید كه چسبان نیستند و به صورت آزاد روى بدنتان حركت مى كنند. بهتر است جنس لباس تان نیز، پنبه اى یا نخى و بافت آن ریز باشد.
10- اگر قدى بلند و اندامى درشت دارید، از لباس هاى تك رنگ و ترجیحا به رنگ تیره استفاده كنید تا شما را لاغر تر نشان دهد. كت ها و ژاكت هاى بلند، آنهایى كه تا روى ران قرار مى گیرند، براى چنین اندامى مناسب تر است. این خانم ها باید از مانتوهایى استفاده كنند كه تا زیر زانو باشد. اگر مى خواهید لباسى طرح دار انتخاب كنید، بهتر است طرح هاى ریز را انتخاب كنید. از پوشیدن لباس هاى تنگ اجتناب كنید.
11- اگر كوتاه قد و لاغر هستید، بهتر است محور انتخاب لباس هاى خود را بر مبناى یك رنگ روشن و یا تركیبى از چند رنگ روشن نزدیك به هم، قرار دهید. پارچه هایى كه داراى طرح هاى عمودى هستند، مى توانند گزینه هاى خوبى براى بلندتر كردن قد شما باشند.
12- هنگام خرید كت و كاپشن، به بلندى آستین هاى آن دقت كنید كه دقیقا تا روى استخوان مچ دستتان باشد، نه بلندتر و نه كوتاه تر. در غیر این صورت، از خرید آن چشم پوشى كنید حتى اگر بقیه قسمت هاى آن دقیقا به اندازه و برازنده هیكل تان باشد.

تبلیغاتتبلیغات
Copyright © 2013 by Takhfif Online. All Rights Reserved | Design By I.Naderi